Lone Mortensen lidt om mig


Jeg heder Lone Mortensen, som stiller op til Regionsvalget RV21 i Region Sjælland.

Jeg bor i Eriksminde Grundejerforening sammen med Henrik. Tilsammen har vi 4 voksne børn og 2 børnebørn.  

Jeg er 58 år brænder for at komme til at gøre en forskel. Jeg har trådt sine barnesko i Greve, har boet her fra jeg var 3 år. Jeg har gået på Krogårdskolen, Greve gymnasium, og jeg er uddannet sygeplejerske.

Du kan møde mig i Tune Lægeklinik hvor jeg i 17 år har arbejdet som konsultationssygeplejerske Jeg vil have en fornyet offentlig sektor med mennesket i centrum, med frit valg, hvor omdrejningspunktet er person centret omsorg lige fra den nyfødte til den ældste borger. Det skal ydes af kvalificeret og engageret personale, med mindre registrering og dokumentation. Mennesket før systemet Der skal være bedre sammenhæng mellem det offentlige system og borgen, sektor overgange skal være mindre problematiske i det daglig og af bedste kvalitet. Og så skal tilbuddene være der, hvor borgerne bor og ikke 25 km væk. 

Derfor skal f.eks. Distrikt psykiatrien skal tilbage til Greve. Der skal værnes om de små byer i regionen. 

Derfor skal der ikke være grusgrav lige på bygrænsen i Tune. Tune skal forsat være en attraktiv by i udviklingen med et aktivt og velfungerende idrætsliv, hvor det frivillige arbejde stortrives. 

Ser frem til at kunne være med til at etablere det lokale plejecenter til glæde for de lokale borgere. Vi skal have råd til den kommune vi vil have, og ikke have den kommune vi har råd til. En stemme på mig er en stemme på den enkeltes ve og vel Med venlig hilsen Lone Mortensen


Til RV 21